Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forest Group deelt laatste nieuws op gebied van gordijnrailsystemen

Forest Group, producent en leverancier van innovatieve gordijnrailsystemen, komt met nieuws op het gebied van gordijnrailsystemen. Zo hebben ze een stijlvolle upgrade toegepast op de DS-XL systemen, heeft de website een upgrade gekregen en is er een demo koffer gelanceerd voor roede systemen.

Stijlvolle upgrade
''We hebben ons DS-XL® systeem verder ontwikkeld, waardoor de luxe uitstraling nog meer tot zijn recht komt. De vernieuwde motor- en retourpoelies zijn nu van metaal. Dit zorgten voor een echte premium beleving door de hoogwaardige afwerking. Belangrijk voordeel van de metalen onderdelen is dat ze kleurvast zijn wat de uitstraling op de lange termijn ten goede komt. De poelies zijn ontworpen voor het DS-XL® met koord systeem en het DS-XL® LED systeem.''


Links de vernieuwde website en rechts de upgrade van het DS-XL systeem.

Frisse look
Forest Group heeft ook haar website vernieuwd. ''Het ontwerp van onze huidige website is al enkele jaren oud, dus we vonden het hoog tijd voor een frisse nieuwe uitstraling. Maar we zijn niet alleen voor cosmetische veranderingen gegaan; de gebruiksvriendelijkheid is ook verbeterd, zodat de bezoeker sneller en gemakkelijker de gewenste informatie kan vinden.''

Demokoffer voor roede systemen
Met deze draagbare koffer brengt de dealer de showroom-ervaring rechtstreeks naar de klanten. De koffer heeft een modern ontwerp en is van duurzame kwaliteit (net als de gemotoriseerde demokoffer). Dit zorgt ervoor dat de dealer het roede assortiment van Forest Group op een professionele en aantrekkelijke manier kan presenteren.

Gerealiseerd project: Stijlvolle afwerking met zwarte KS Rail
Forest Group wil een project van de Montage Specialist uit Roden uitlichten. In deze nieuwbouwwoning hebben ze een zwarte KS® rail met bocht gemonteerd.

''De zwarte rail is perfect in harmonie met de donkere details van de meubelpoten en lampen in de kamer. Het creëert een visueel evenwicht en versterkt de stijlvolle ambiance van de woning.

Dit project is een uitstekend voorbeeld van hoe de juiste railelementen een cruciale rol kunnen spelen in het versterken van de totale uitstraling en functionaliteit van de ruimte.''

Fotocredit: Vesta.nl

Meer informatie:
Forest Group
[email protected]
www.forestgroup.com