Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur en mede-eigenaar Jan Lodder:

"Consument nog niet klaar met Wesco; merk wordt voortgezet door andere eigenaar"

Wesco International heeft zijn activiteiten gestaakt, zo meldde Wonen360 op 8 mei jl. "Ons moederbedrijf, Westermann & Co GmbH in Duitsland, heeft onlangs helaas de deuren moeten sluiten. Hoewel wij als onafhankelijke bedrijfseenheid niet direct betrokken waren bij dit faillissement, was ik toch genoodzaakt de moeilijke beslissing te nemen om onze activiteiten te beƫindigen." Dat laat directeur en mede-eigenaar Jan Lodder (zie foto) weten. "De tomeloze inzet van ons team (Christine Molenaar, Astrid Bijl, Carola Liedtke en Roy Lodder, you are the best) tot op de laatste dag kon hier helaas geen verandering meer in brengen."

"De consument - zo is gebleken - is nog lang niet klaar met Wesco en het merk zal gelukkig voortgezet worden door een andere eigenaar, maar Wesco International zal hier geen onderdeel van zijn.

Aan alles komt een einde, maar in dit geval had ik het graag anders gezien", aldus Lodder, die in een social media-post een ieder bedankt voor de prettige contacten. "Ik hoop dat we elkaar in de toekomst onder andere omstandigheden weer kunnen ontmoeten."

Meer informatie:
Wesco
www.wesco-int.com

Publicatiedatum: