Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rechter verklaart bedrijf in keukenaccessoires en buitenkeukens opnieuw in staat van faillissement

Voor de tweede keer in korte tijd is Wesco in staat van faillissement verklaard, nadat het eerder surseance aanvroeg. Naber GmbH, leverancier van keukenaccessoires gevestigd in het Duitse Nordhorn, nam eerder dit jaar het label Wesco overgenomen, nadat het failliet was gegaan. Nu is Wesco, voornamelijk bekend van zijn afvalemmers en broodtrommels, maar ook van keukenaccessoires en buitenkeukens, andermaal failliet verklaard door de rechtbank Rotterdam. Matthijs van der Laarse was in eerste instantie aangewezen als bewindvoerder. Nu zal hij aan de slag gaan als curator.

Wesco kwam in 2023 al in de problemen. Dit kwam deels door de stijgende materiaal- en energiekosten als gevolg van de oorlog in Oekraïne, die niet volledig konden worden doorberekend aan de consument. Dit resulteerde in een verkoopdaling die het bedrijf niet kon overwinnen.Meer informatie:
Naber
www.naber.com

Wesco
www.wesco-int.com

Publicatiedatum: