Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe behangcollecties bij Dutch Wall Decor

Dutch Wall Decor introduceert 2 nieuwe behangcollecties van het Italiaanse luxemerk Zambaiti. Een samenwerking met supercar maker LAMBORGHINI, en een collectie geïnspireerd door het vooraanstaande architectenbureau FUKSAS.

Automobili Lamborghini
Zambaiti Parati, marktleider in high-end behang in Italië, zet zijn samenwerking met Automobili Lamborghini voort door de introductie van de nieuwste behangcollectie van Automobili Lamborghini: Vol. III.

In navolging van Lamborghini's iconische en gedurfde DNA, bevat het derde deel van de collectie materiaalelementen zoals carbon fiber, de essentie van de contouren van de koplampen en de kenmerkende zeshoekige vormen die de supercars uit Sant'Agata Bolognese definiëren.

Zambaiti Parati heeft op meesterlijke wijze supercar design versmolten met interieur trends, waardoor het behang de artistieke elegantie krijgt die synoniem is met het merk Lamborghini.

De collectie bestaat uit rollen behang van 7 vierkante meter met kenmerkende Lamborghini-kleuren zoals geel, die woningen een gedurfde, dynamische flair geven.

Naast de iconische tinten van het merk bevat de collectie ook op de natuur geïnspireerde afbeeldingen, van tropische bladeren tot stucco-achtige texturen, die de schoonheid van het buitenleven in wooninterieurs brengen.

De collectie Automobili Lamborghini Volume III belichaamt uitmuntendheid en exclusieve luxe en bevat iconische elementen uit de vorige volumes, waardoor de continuïteit wordt gewaarborgd en de waarde van deze succesvolle samenwerking wordt vergroot.

Fuksas
ZAMBAITI presenteert in samenwerking met STUDIO FUKSAS de nieuwe collectie behang en wandbekleding. STUDIO FUKSAS, geleid door Doriana en Massimiliano Fuksas, is een van de meest vooraanstaande internationale architectenbureaus ter wereld.

Deze collectie bestaat uit 5 dessins, waarin wordt geëxperimenteerd met kleuren, afbeeldingen en decors met textuur, rijk aan details en nuances, die de nieuwe trends van het hedendaagse leven interpreteren.

BIBI
Rijke en diepe kleuren, labyrintische suggesties, verticale en horizontale lijnen: dat zijn de elementen die Bibi kenmerken. Met een driedimensionaal effect, verkregen uit essentiële grafische elementen en zeshoekige decoraties, weerspiegelt en versterkt het de ruimte. Het geeft een karakter en een architectonische aantrekkingskracht met een grote visuele impact.

Summertime
Summertime is een behangpapier dat met zijn intense kleuren en natuurlijke materialen doet denken aan de warmte van de Afrikaanse zon en de smaak van de aarde. Met zijn strakke lijnen omhult het de ruimte en voldoet het aan de esthetische behoeften van de moderne tijd, met een duidelijke verwijzing naar tribale decoraties.

Iceberg
Reusachtige ijsblokken die in zee drijven zijn de inspiratie voor dit behang. Aandacht voor het milieu en de bescherming ervan is altijd kenmerkend geweest voor het onderzoekswerk van Doriana en Massimiliano Fuksas. Deze graphic geeft leven aan een abstract landschap dat wordt gekenmerkt door kleuren die een patroon creëren dat elke ruimte dynamisch kan decoreren.

Capri
Pastelkleuren en graphics herinneren aan de sfeer van het meest chique en begeerde eiland in de Middellandse Zee. Capri wordt een inspiratiebron voor dit elegante behang waarin pop-accenten worden afgewisseld met dessins uit de wereld van design. Het is perfect voor het renoveren van het huis en het creëren van unieke en karaktervolle sferen.

Desert Rose
De roos in de woestijn is de inspiratiebron voor dit behang, waarvan de naden doen denken aan de bloemknop. De woestijnroos verschijnt aan de oppervlakte na een zandstorm. Lucht en wind geven het een geometrische vorm. Dankzij de lijnen en zachte blauwtinten kan het een stijlvolle omgeving creëren.Meer informatie:
Dutch Wall Decor bv
Ohmweg 1f
2952 BD Alblasserdam
[email protected]
www.dwd.nu

Publicatiedatum: