Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Behang dat eruit ziet als textiel

Graham & Brown introduceerde in het begin van 2024 de prachtige nieuwe behangcollectie Rustic Weft. Dit natuurlijk, handgeweven ontwerp heeft een duidelijke associatie met textiel en vormt daardoor een neutrale basis voor iedere woon-, slaapkamer, entree of hal. Door gebruik te maken van de belangrijkste elementen van organische structuren, vormt dit behang een uitnodigende achtergrond voor elk huis.

2024 is een jaar voor gestructureerde muren en het Rustic Weft-dessin bootst een vezeleffect na en biedt een zacht, aards dessin. Als je dit dessin bekijkt, lijkt het op een eenvoudig structuurbehang, maar als je dichterbij komt, onthul je subtiele kwaliteiten die de diepte van je kamer zullen versterken in negen getemperde kleuren. Het kleurenpalet van Rustic Weft omvat Glastonbury, Clay, Denim, Calma, Toast, Praline, Tiamat, Palm, Breathe en Stone.

Een ander behang geïnspireerd op structuur en textiel is Armando. Ook dit behang is verkrijgbaar in mooie, neutrale kleuren. Light blue, Chocolate, Hazel, Sage, Stone, Neutral, Emerald en Navy.

Graham & Brown levert ook co├Ârdinerende stoffen en verf om elke ruimte in huis harmonieus in te richten.-

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com

Publicatiedatum: