Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Project in Beeld: 'Café Latte op de muur'

De romige wit/beige kleur van een Café Latte is door The Mosaic Factory vertaald in een aantal tegels. De neutrale kleur vormt de ideale basis voor keukens of badkamers. Onlangs kozen de internationale ontwerpers van StudioPepe deze tegels voor hun installatie AQUA. De installatie werd tijdens de Milaan design week bij Archiproducts onthuld en is hier nog een jaar te zien.



Voor dit specifieke project kozen ze voor de Barcelona Rectangle in de kleur Café Latte. Strakke glanzende grote, rechthoekige mozaïektegels, gemaakt van geglazuurd porselein. Dit mozaïek uit de Barcelona collectie is zeer geschikt als wandtegel. Hiermee kunnen creatieve patronen worden gecreëerd voor bijvoorbeeld een achterwand of nis in de keuken, de bekleding van een schouw of een muur in de badkamer. Deze rechthoekige tegels kunnen ook gebruikt worden als vloertegels in een sanitair- of wellnessruimte, mits men de ruimte blootsvoets betreedt.

Meer informatie:
The Mosaic Factory
Canadabaan 7c
5388 RT Nistelrode
+31 (0) 88 5 064 064
[email protected]
www.themosaicfactory.com

Publicatiedatum: