Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nexion's Riga-collectie benadrukt interactie tussen licht en ruimte

Nexion, het Indo-Italiaanse bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige keramische oppervlakken, put kracht uit de culturele samensmelting, door Italiaans design te combineren met Indiase vakmanschap. Deze fusie, samen met een talent voor divergent denken, dient als de drijvende kracht achter de missie van Nexion: levens verrijken door de symfonie van schoonheid, gedefinieerd als de essentie van harmonie en evenwicht bij het creëren van uitnodigende en levendige ruimtes.

Voor Nexion is een oppervlak nooit zomaar een oppervlak; het is een canvas van innovatie en expressie. Elke creatie belichaamt het vakmanschap en de inspiratie van de ontwerpers, waardoor omgevingen worden verheven tot rijken van unieke persoonlijkheid en aantrekkingskracht. Deze holistische benadering van oppervlakontwerp vertegenwoordigt een paradigmaverschuiving, waarbij oppervlakken niet als louter elementen worden gezien, maar als componenten van holistische leefervaringen.

Aan het begin van zijn reis op de Salone del Mobile presenteerde Nexion een verhaal geïnspireerd door de meesterwerken van Edward Hopper, bekend om zijn vaardige weergave van de interactie tussen licht en ruimte. Over drie kamers nam de Riga-collectie de hoofdrol, bezoekers boeiend met zijn essentie.

De installatie omvatte de ethos van de collectie - Onderzoek, Inspiratie, Grafisch, Architectuur - en vierde de symbiotische relatie tussen textuur, licht en materiaal.

Over Nexion
In slechts 5 jaar tijd is Nexion uitgegroeid tot een leider in de productie van grote, hoogwaardige gesinterde steenplaten in het meest premium segment van de Indiase markt. Het bedrijf, dat nu naar meer dan 50 landen wereldwijd exporteert, is het resultaat van een partnerschap tussen twee prominente familiegroepen: Italië's Ceramiche Speranza, een bolwerk in het hoogwaardige segment sinds 1961, en de Aghara-familie uit India.

Meer informatie:
Nexion
www.nexiontiles.com

Publicatiedatum: