Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MrStarsky lanceert samenwerking met Joëlle Wehkamp

Morgen, woensdag 17 april, lanceert MrStarsky een collectie van gepersonaliseerde Letter Posters in samenwerking met ontwerpster Joëlle Wehkamp. Deze collectie omvat een kleurrijk alfabet waarin iedereen zijn eigen creatieve stempel kan drukken: kies een kleur, voeg een patroon toe en maak de poster echt uniek met een zelfgeschreven tekst. "Ik geloof in de kracht van liefdevol gemaakte producten en deze Letter Posters zijn daar een stralend voorbeeld van", aldus Joëlle Wehkamp.



Een vrolijke explosie aan kleuren en vormen komen samen in een speels alfabetisch avontuur. Elk letterontwerp biedt de mogelijkheid om je eigen verhaal te vertellen. Kies uit kobaltblauw, groen, roze, bruin of zwartgrijs, voeg vrolijke patronen toe en laat je creativiteit de vrije loop. Of het nu een statement is in de kinderkamer of een vrolijke toevoeging aan je living, de Letter Posters verfraaien de ruimte met een onmiskenbare dosis vreugde.

Joëlle's toewijding aan haar werk is voelbaar in elk ontwerp, waarbij ze speelsheid combineert met verfijning en creativiteit met vakmanschap. Ze gelooft in de kracht van producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt. Haar prachtige producten en kunstwerken zijn fris, kleurrijk, handgemaakt en hebben een 'sunny side up' gevoel.

Joëlle Wehkamp (1982) studeerde in Maastricht en Arnhem. Ze is een veelzijdige kunstenaar wiens projecten worden gekenmerkt door een levendige en expressieve stijl. Haar werk omvat een scala aan creatieve projecten, variërend van kleurrijke illustraties en grafischontwerp tot muurschilderingen en samenwerkingen met verschillende merken zoals Rice.dk, IKEA, Dille & Kamille, PostNL en het Rijksmuseum in Amsterdam.



Meer informatie:
MrStarsky
Surinameplein 33-35
1058 GM Amsterdam
www.mrstarsky.com

Publicatiedatum: