Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Ledendag C&C in teken van 25-jarig bestaan: "Goede dingen beginnen altijd vanuit een droom"

Concepts & Companies vierde gistermiddag, op maandag 15 april, zijn 25-jarig bestaan. Zo'n 150 ondernemers waren voor deze feestelijke bijeenkomst naar de centraal gelegen Rijtuigenloods in Amersfoort afgereisd. Daar sprak oprichter en eigenaar Rob van Prooijen alle aanwezigen toe. In zijn toespraak blikte hij niet alleen terug, maar keek hij nadrukkelijk naar de toekomst. Hij nodigde alle aanwezigen uit voor een brainstormsessie, om samen de toekomst te bepalen. Daarna ging een beurs met meer dan dertig leveranciers van start. Ook vonden verschillende lezingen en workshops plaats. "Het was een geweldige dag", zegt Paul van Kolfschoten, franchisemanager Concepts & Companies, daags na het event.


Oprichter en eigenaar Rob van Prooijen hield een toespraak. Bekijk hier de foto-impressie.

Op 1 april 1999 nam Rob van Prooijen Profiel Verf en Behang over van een aantal verfgrossiers. Het was zijn droom een bedrijf te hebben waarmee hij diensten kon verlenen aan ondernemers. Met "ontzettend veel plezier" heeft hij vanaf die dag met heel veel winkels en leveranciers mogen samenwerken, iets wat hij nog heel lang hoopt te doen. Genoeg reden dus voor een feestje.

Martin Luther King
Concepts & Companies b.v. behartigt de belangen van franchisenemers en leveranciers van de formules Voor Verf & Wonen, Colors@Home en Internet Marketing Partners. De C&C ledendag 2024 ging met een lunch van start, waarna Rob van Prooijen in zijn speech refereerde aan de beroemde rede I Have a Dream die Martin Luther King hield op 28 augustus 1963. "Goede dingen beginnen altijd vanuit een droom", hield Rob zijn gehoor voor. In de afgelopen 25 jaar hebben meer dan 240 winkels zich aangesloten bij Concepts & Companies. "Ik ben intens dankbaar dat ik dit vandaag mag meemaken."

Regels veranderen
Volgens hem staat Concepts & Companies nu op een kruispunt, waarbij niet alleen teruggekeken moet worden, maar zeker ook vooruit. "We zullen moet blijven dromen, om gezamenlijk een weg te vinden naar de toekomst. Het spel blijft hetzelfde, alleen de regels veranderen", aldus Rob, die het had over o.a. de invloed van Google op websites, de groeiende invloed van interieurstylisten, het aspect duurzaamheid, de invloed van de technologie vanuit de gamingwereld en de vergrijzing. "Wat wil de anders wordende consument hebben?"

Brainstormsessie
Als het aan Rob ligt, staat de komende periode in het teken van We Have a Dream, het samen doen dus. "We willen niet verrast worden door de toekomst". Met de aangesloten ondernemers wil hij een brainstormsessie organiseren om zo samen tot een plan te komen voor een gemeenschappelijke toekomst. Met de uitkomsten wil hij nog slimmer, sneller en beter inspelen op actualiteiten. "Mag ik de verkenner zijn?", vroeg Rob de ondernemers. "Uit de sessies wil ik dan een plan maken voor de toekomst", beloofde hij.

Bekijk hier de foto-impressie die Wonen360 van de ledendag maakte.

Meer informatie:
Concepts & Companies
Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
(0341) 45 48 00
[email protected]
www.concepts-companies.nl