Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'House of Floors heeft Europese primeur'

Bij vloerengroothandel House of Floors hebben ze de afgelopen tijd stilgestaan bij de succesvolle lancering van de Enia Flooring-collectie. Maar ze hebben zeker niet stilgezeten bij het bedrijf uit Neede. Op de achtergrond zijn ze bezig geweest met de ontwikkeling van geheel nieuwe producten. Naast aanvullende kleuren die dit jaar gelanceerd zullen worden, komt House of Floors met nieuwe band en bies gelegde vloerbiesjes voor pvc- en parketvloeren.

"Bij visgraatvloeren van pvc of parket wordt vaak een bandbies toegepast. Ook zie je steeds vaker dat een messing vloerbies wordt verwerkt. Echter levert dit de nodige problemen op, zoals hoge kosten door het metaal, het niet blijven plakken van het metaal, verkleuringen of krassen. Dit hebben we de afgelopen periode vernomen van onze aangesloten winkeliers", legt algemeen directrice Anja Niemeijer uit.



Nu heeft House of Floors een product ontwikkeld dat deze problemen verhelpt. "We hebben een gebruikelijke pvc-vloerbies gecreƫerd met alle gebruikelijke eigenschappen ervan, maar met een echte metalen coating. Deze vloerbiesjes hebben dezelfde uitstraling als messing vloerbiesjes, maar bieden de voordelen van een pvc-vloer." Volgens de vloerengroothandel is dit een primeur in Europa.

De voordelen van dit innovatieve product zijn dat het krasbestendig, kleurecht en gemakkelijk te plaatsen is. Dit is gebleken uit uitgebreide tests, zowel in het laboratorium als in de praktijk. De verkrijgbare kleuren zijn messing, brons, koper en vanagold (een zachte goudkleur). Het kan worden verwerkt met een mes, zoals iedere stoffeerder gewend is, en heeft dezelfde hechtingseigenschappen als de gewone zwarte vloerbies.

Momenteel worden de vloerbiesjes aangeboden bij de aangesloten verkooppunten van House of Floors, maar het is niet uitgesloten dat deze vloerbiesjes ook aan andere vloermerken zullen worden aangeboden. "In de loop van het jaar komen er nog meer mooie en onverwachte dingen aan. Dus de komende editie van InCoDa wordt weer verrassend voor iedereen", besluit Anja.



Meer informatie:
House of Floors
Veldhoekweg 1-04
7161 RW Neede
info@houseoffloors.nl
www.houseoffloors.nl