Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gilde van Parketteurs vormt met zes collega’s Parket Ambacht Plein op InCoDa

Op de vakbeurs InCoDa, die wordt gehouden van 22 t/m 24 september 2024, zal het ambacht van het parketplaatsen extra onder de aandacht gebracht worden. Zo is er ruimte beschikbaar gemaakt voor een speciaal plein. Op initiatief van Eric Jongmans, MeesterParketteur bij het Gilde van Parketteurs, zal hij samen met zes collega's het 'Parket Ambacht Plein' vormgeven. De deelnemers die Eric gaan ondersteunen tijdens deze drie dagen zijn: Johan Zwartbol, Jakko Woudenberg, de broers William en Sander Sonnemans, Marcel Schipper, Erwin v.d. Putten en Raymond v.d. Ven.


Foto ter illustratie.

Op de stand kunnen bezoekers van de beurs getuige zijn van ambachtelijk vakmanschap en de meerwaarde ervaren van het gebruik van hout als vloerafwerking. "Ik ben van mening dat er naast het NKP, dat al tientallen jaren een succesvol evenement is tijdens de beurs, ruimte moet komen om in alle vrijheid de bezoekers van de beurs de schoonheid en positieve kenmerken van parket te laten ervaren", vertelt Eric.

Hij vervolgt: "Daarnaast kan iedereen hier meer informatie krijgen over de parketopleiding aan het ROC Midden Nederland. Het is geen wedstrijd en de deelnemende parketteurs zijn volledig vrij in hun keuze wat ze willen laten zien. Parket heeft zoveel meer te bieden dan een standaard visgraat- of plankenvloer. Juist vanuit die gedachte word het Parket Ambacht Plein een stand waar zeer veel te zien en te beleven valt op alles wat met parket en houten vloeren te maken heeft."

De beursorganisatie heeft eraan bijgedragen dat wij voor het Parket Ambacht Plein kunnen beschikken over een ruimte van 140 m2. Om het evenement te bekostigen zal de komende tijd contact worden gelegd met op de branche gerichte bedrijven. "Ik ben ervan overtuigd dat wij hiermee een positieve bijdrage kunnen leveren aan het parketambacht en de parketbranche in het algemeen", besluit Eric enthousiast.

Meer informatie:
Gilde van Parketteurs
www.gildevanparketteurs.nl

Eric Jongmans
06-51787072
e.jongmans@gildevanparketteurs.nl

Publicatiedatum: