Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleurrijke decoupagekunst vormen inspiratiebron voor vrolijke behangcollectie

Met dit aanhoudende kwakkelweertje kijken we uit naar zon, lente, warmte en kleur. De nieuwste Masureel behangcollectie speelt hierop in. De kleurrijke decoupagekunst van Matisse en de gedurfde, eigenaardige creaties van Baya vormen de inspiratiebron voor deze vrolijke collectie. Textiel is een heel belangrijk element voor Masureel en vormt de warme basis voor elk behang. Klei-getinte roze en weelderige groenen versmelten met een verscheidenheid van levendige kleuren om de koelere beigetinten perfect aan te vullen.


Telis en Gaudia.

Kunst is een terugkerende, onuitputtelijke bron van inspiratie voor de collecties van Masureel. De keuze om ons te verdiepen in de wereld van de painters of joy is een tegenreactie op de onzekere en uitdagende tijden (van vandaag). Vreugde is een fijne daad van rebellie. We richten ons demonstratief alleen op positieve vibes, feesten, daten, genieten van de natuur, hoopvolle relaties en eigenzinnige vindingrijkheid. Vrolijk, gek, onrealistisch, disproportioneel, onconventioneel: de wandbekledingen in Joy bruisen van creatieve energie.


Zigzag Admiral en Bouquet.

Textiel vormt een ander intrinsiek element in de essentie van Masureel. De wortels in de textielindustrie gaan terug tot 1850 en ze hebben consequent die roots omarmd. In deze collectie vormt de warme textuur van textiel de basis voor ieder behang.

De kleuren in Joy: verwassen lila, munt- en perzikpastels, geaccentueerd met gedurfde warme tinten, op een over - wegend linnen of aardse achtergrond. Klei-getinte roze en weelderige groenen versmelten met een verscheidenheid aan digitaal geïnspireerde levendige kleuren en vullen perfect de koelere beigetinten aan.


Zigzag en Safia.

Bekijk hier de nieuwste Masureel behangcollectie van Masureel.

Publicatiedatum: