Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specialist in designs voor gietvloeren, wandpanelen en meubels

Jaap Blokhuis ziet na bijna kwarteeuw zijn bedrijf failliet gaan

Na ruim 24 jaar ziet Jaap Blokhuis zijn bedrijven failliet gaan. De rechtbank Breda heeft Flowing Art Floors, Flowing Art Specials en Flowing Art Holding in staat van faillissement verklaard. Polle Vermunt is aangesteld als curator. De onderneming, uit Hoogerheide is specialist in bijzondere designs voor gietvloeren, wandpanelen en meubels. Materialen als polyurethaan harsen en epoxy worden veel gebruikt in de ontwerpen.

Flowing Art heeft alles in eigen beheer. Het bedrijf produceert alle producten zelf. De onderneming hebben zelf primers, coatings en sealers uitgevonden en maken deze ook geheel op eigen houtje. "Wij zijn een van de twee bedrijven in Nederland die het hele gietproces zelf in de hand hebben", vertelde Jaap zijn vrouw zo'n vijf jaar geleden in een interview met Wonen360.Jaap begon tientallen jaren geleden als uitzendkracht bij een groot vloerenbedrijf, waar hij zich opwerkte tot projectleider. Tijdens zijn werk deed hij veel ervaring op met het leggen van vloeren op cruiseschepen. Jaap raakte hierdoor geïnspireerd en ging naar eigen inzicht materialen combineren. Als een echte uitvinder begon hij thuis aan de keukentafel met het ontwikkelen van producten. Hij is vervolgens gaan experimenteren met allerlei producten.

Zo ontstond Flowing Art in het jaar 2000, toen Jaap voor zichzelf begon met het maken en leggen van gietvloeren. Vanaf 2007 ontwerpt Flowing Art ook designs, die hun toepassing vinden in zowel gietvloeren, wandpanelen als meubels. Al tientallen jaren heeft Jaap ervaring in de branche.

Meer informatie:
Flowing Art
Ampèreweg 6
4631 SP Hoogerheide
www.flowingart.eu

Publicatiedatum: