Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colors@Home gaat samenwerking aan met Wicanders Wise

Een jaar geleden benaderden Ad Postma en Leon Versteeg van Wicanders Wise het duo Rob van Prooijen en Paul van Kolfschoten van Concepts & Companies met hun innovatieve idee├źn en nieuwe vloerontwikkelingen. Dit leidt anno 2024 tot een daadwerkelijke samenwerking die dezer weken met de introductie van de nieuwe bio-based collectie van Wicanders Wise bij de Colors@Home-vestigingen tot bloei komt.


Bij Colors@Home Grave zijn ze blij met de bio-based collectie van Wicanders Wise.

In oktober jl. reisden vijf specialisten van de Colors@Home groep af naar Porto (Portugal), waar zij de kans kregen om het nieuwe product van dichtbij te bekijken. Ze werden ondergedompeld in de wereld van nieuwe productielijnen en dachten actief mee over de kleurkeuze en presentatiedetails van de bio-based collectie van Wicanders Wise.


Bij Colors@Home Van der Lingen in Gorinchem staan de nieuwe displays ook te pronken.

"Het enthousiasme onder de ondernemers was voelbaar", zegt Paul van Kolfschoten, franchisemanager van Concepts & Companies. "De nieuwe vloerencollectie viel in de smaak vanwege de natuurlijke uitstraling en het brede kleurenpalet. Bovendien speelt duurzaamheid een belangrijke rol, aangezien het product volledig natuurlijk is, wat perfect aansluit bij de toenemende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen."


Bij Colors@Home Van Ool heeft de display een mooi plekje gekregen.

"Hoewel het product nog maar kort in de winkels ligt, zijn er al meerdere vloeren verkocht. Nu is het aan het product om zichzelf de komende tijd te bewijzen, maar het team van Colors@Home heeft er alle vertrouwen in en kijkt met spanning uit naar de resultaten van deze veelbelovende samenwerking", aldus Paul.

Meer informatie:
Concepts & Companies
Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
(0341) 45 48 00
info@concepts-companies.nl
www.concepts-companies.nl

Wicanders Wise
www.wicanders.nl