Wicanders Wise kondigt met trots de deelname aan op Domotex 2024. Het bedrijf presenteert op deze beurs haar nieuwste collectie die de schoonheid van de natuur combineert met geavanceerde digitale printtechnologie op kurk. "Hierdoor ontstaan verbluffend realistische ontwerpen, beschikbaar in zowel hout- als steendesigns", laat het bedrijf weten.

Meest duurzame optie op de markt
Een bijzonder hoogtepunt in de collectie van Wicanders Wise is de volledige afwezigheid van PVC, een gedurfde stap naar duurzame alternatieven zonder concessies te doen aan kwaliteit of stijl. De vloeren hebben een hoogwaardige beschermende coating bestaande uit zeven laklagen met gesynchroniseerde oppervlaktestructuur afgewerkt met een hoge resolutie digitale print op kurk. De bezoekers worden uitgenodigd om ter plekke te beleven hoe innovatie en milieubewustzijn samenkomen bij de vloeren van Wicanders Wise.

Opmerkelijk blijft Wicanders Wise in haar rol als de enige en meest milieuvriendelijke vloer op de markt, zelfs met een negatieve CO₂-waarde. Deze collectie lijkt daarmee uniek te zijn op het gebied van duurzaamheid in combinatie met de geavanceerde technologie en elegantie van haar designs.

Domotex vindt plaats in Hannover tijdens de periode van 11 tot 14 januari, en iedereen die geïnteresseerd is, wordt aangemoedigd om deze gelegenheid niet aan zich voorbij te laten gaan. Het gepassioneerde team van Wicanders Wise staat klaar om bezoekers te inspireren, vragen te beantwoorden en hen rond te leiden door de nieuwe collectie op Hal 23, Stand A68.

Meer informatie:
Wicanders Wise
www.wicanders.nl