Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Lancering jubileummodel, marketingplan en uitbreidingen Serta'

Luxury Bedding Company tilt Jubileum Event naar nieuw niveau

Bij Luxury Bedding Company leven ze van de ene mijlpaal naar de andere. Vorig jaar werd de opening van het nieuwe pand groots gevierd en dit jaar staat het Jubileum Event op de planning. De onderneming uit Hattemerbroek heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en verdelen van innovatieve slaapsystemen. Zo is het exclusief distribiteur voor het merk Serta en produceert het (top)matrassen onder het label Mérens.

"De afgelopen tien jaar hebben wij met passie, toewijding en succes gewerkt. Nu vieren wij het 10-jarige bestaan van Luxury Bedding Company", aldus het team van Luxury Bedding Company. Nu nodigt de slaapspecialist mensen uit om deze mijlpaal met hen te vieren op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 april. "Laten we toosten op onze samenwerking en onvergetelijke momenten!"


Boxspring Casaletto Grande, één van Serta's designs.

Jubileum model Serta
Tijdens het driedaagse-event wordt Serta's Jubileum model onthuld. Speciaal voor Nederland en Duitsland is de Amerikaanse stijl omgezet naar de Europese trends. Serta is een internationaal opererende speler in boxsprings en matrassen. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf heeft ruim 90 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. Ondanks dat de roots in de Verenigde Staten liggen, worden de boxsprings en matrassen in Europa produceert. Inmiddels zijn de Serta producten op 70 verkooppunten verkrijgbaar in Nederland en circa 130 verkooppunten in Duitsland.

Maar ook zal LBC ontwikkelingen van Mérens tonen tijdens het event. De matrassen van het eigen label worden op een ambachtelijke manier met de hand gemaakt in Nederland. De lokale, duurzame en eerlijke grondstoffen zorgen voor ventilatie en temperatuurregulatie.Serta Marketing 2024-2025
Achter de schermen is hard gewerkt aan een compleet nieuw collectief marketingplan. Dit zal tijdens het Jubileum Event gelanceerd worden. Hoe dit er precies uit gaat zien blijft nog even geheim, maar eerder vertelde mede-eigenaar Arno Appelhof het volgende: "We gaan Serta en Mérens nog meer neerzetten als een merk. Door onder andere de website volledig te vernieuwen zullen we meer traffic gaan genereren voor onze dealers." De details zullen tijdens het feestelijke moment onthuld worden.

Planning Jubileum Event
Showroom Luxury Bedding Company
Zondag 7 april: 13.00 - 16.00 uur of 16.00 - 20.00 uur
Maandag 8 april: 10.00 - 14.00 uur of 14.00 - 20.00 uur
Dinsdag 9 april: 10.00 - 14.00 uur of 14.00 - 20.00 uurMeer informatie:
Luxury Bedding Company
Duurzaamheidstraat 23
8094 SC Hattemerbroek
088 – 784 8383
info@lbc.nl
www.luxurybeddingcompany.nl