Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Big Bazar België kondigt comeback aan

In januari kwam nog naar buiten dat de Belgische tak van de discountwinkel Big Bazar met financiële tegenvallers te dealen had. Zo zou het bedrijf een betalingsachterstand van meer dan 100.000 euro hebben. Echter kondigt Big Bazar nu een comeback aan in België. Er is een vernieuwde folder uitgebracht en de winkels worden in een nieuw jasje gestoken. Dit moet volgens marketingmanager Dano Hölzken voor de ommekeer zorgen. Het komt als een verrassing na het Nederlandse faillissement en de berichten over schulden en financiële moeilijkheden.

Op dit moment heeft de Big Bazar-keten 9 winkels in België. Vorig jaar werd de Nederlandse tak van de discounter gesloten. De topman van Big Bazar, Heerke Kooistra, probeerde destijds een faillissement in Nederland te voorkomen door de Belgische winkels te koop aan te bieden, maar dit mocht niet baten.Bron: RetailDetail

Meer informatie:
Big Bazar België
www.big-bazar.store

Publicatiedatum: