Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhees Textiles en Nerida Hansen lanceren tweede gezamenlijke collectie

Na het succes van de eerste collectie in november '23, lanceren Verhees Textiles en ontwerper Nerida Hansen een tweede gezamenlijke collectie. Als exclusieve wereldwijde distributeur nodigt Verhees Textiles iedereen uit om de nieuwe collectie te ervaren.

Deze tweede collectie is een viering van kleur, kracht en artistieke expressie. "Elk ontwerp is een meesterwerk op zich, straalt charme uit en is klaar om harten te veroveren. Het gaat niet alleen om stoffen; het is een viering van kwaliteit en comfort, versmolten met de unieke creatieve visie van Nerida Hansen", aldus Verhees Textiles.Nerida Hansen
Ontwerper Nerida Hansen staat bekend om haar tomeloze energie, creativiteit en scherpe oog voor kleur. Als oprichtster van Nerida Hansen Fabrics heeft ze haar stempel gedrukt op de wereld van textielontwerp en naaipatronen. Haar unieke stijl en liefde voor levendige kleuren brengen visuele harmonie in haar werk.

De collectie
De selectie uit de ontwerpen van Nerida is onderverdeeld in drie kleurfamilies: Twinkling Teal, Soulful Sky en Lovely Lavender. Elk met zijn eigen unieke charme en perfect complementaire kleuren. De prints zijn gedurfd en mooi, waarbij de handtekening van Nerida duidelijk zichtbaar is.

De exclusieve collectie omvat zes verschillende stofkwaliteiten, zorgvuldig geselecteerd om de luxe van de collectie te versterken. Van katoensatijn tot LENZING™ ECOVERO™, elke stof wordt gekozen met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Nieuwe toevoegingen zoals Canvas en Jersey GOTS benadrukken de toewijding aan milieubewuste praktijken.

Meer informatie:
Verhees Textiles
Paalgravenlaan 10
5342 LR Oss
+31 (0)412 647 347
sales@verheestextiles.com
www.verheestextiles.com

Nerida Hansen Fabrics
www.neridahansen.com.au

Publicatiedatum: