Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Filosofie De Bommel Meubelen: 'Wat je zelf kunt doen, moet je niet door een ander laten doen'

De Bommel Meubelen in IJsselmuiden, met anderhalf jaar aan ervaring in deze regio, biedt een selectie van meubels verspreid over vijfduizend vierkante meter. Waar de meeste 'Bommel winkels' zich op een meubelboulevard bevinden, staat de winkel in IJsselmuiden op zichzelf.Klanten kunnen in IJsselmuiden hun meubels zelf samenstellen met behulp van een innovatieve 3D-configurator, waardoor ze hun ideale stuk kunnen creƫren. "Deze techniek is niet uniek. Wat het uniek maakt is de dertig jaar ervaring met het maken van meubelen naar de wens van de klant", vertelt Klaas Berends van De Bommel Meubelen tegen De Brug.

Het bedrijf, dat al dertig jaar bestaat, heeft zich ontwikkeld tot een prominente speler met twee fabrieken, meubelmakerijen, een webshop, en dertien andere vestigingen. De eigenaren zijn zelf begonnen met het maken en verkopen van meubels. Dat is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een serieuze winkelketen. Dit alles wordt gedaan gedaan volgens de filosofie De Bommel Meubelen: 'Wat je zelf kunt doen, moet je niet door een ander laten doen'.Bron: De Brug

Publicatiedatum: