Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zomerontwerpen van Graham & Brown geïnspireerd op Utopia-trend

De nieuwe collectie van Graham & Brown is ontwikkeld vanuit het idee van het vervagen van grenzen met kamers die zowel binnen als buiten kunnen zijn. Zo zijn de lente/zomerontwerpen van Graham & Brown geïnspireerd op de Utopia-trend. Met dat in gedachten heeft de eigen ontwerpstudio zich gericht op het creëren van een utopische ruimte, geleid door ontwerpen die rust, gastvrijheid en acceptatie uitstralen naar iedereen die het huis binnenkomt.

Deze dessins zijn ontworpen om een achtergrond te creëren voor entertainment en geïnspireerd door de Japanse kunst van Omotenashi. Ze zijn gemaakt om een gastvrije, intieme sfeer te creëren en uiteindelijk de perfecte ambiance in huis te creëren. De 'Utopia'-trend moedigt mensen aan om hun huis open te stellen voor anderen en de buitenwereld binnen te laten.


Shadow Play - Tiamat.

Het eerste ontwerp in de nieuwe collectie is een imitatie van een levendig veld met wilde bloemen, getiteld Flower Press. Als een van de grootste toevoegingen aan de collectie, viert Flower Press de schoonheid van het buitenleven en verwelkomt het je om op een medelevende manier in contact te komen met de natuur. Het ontwerp is verkrijgbaar in acht kleuren: Thistle, Palm, Calma, Breathe, Glastonbury, Denim, Press Clay en Stone.

Thistle is de romantische kleurstelling, roze tinten die geassocieerd worden met liefde en romantiek contrasteren perfect met de diepe krachtige paarse achtergrond. Voor de traditioneel natuurlijke kleuren zijn er Palm, Calma en Stone. Met rustieke aardetinten die in verschillende lagen door de ontwerpen lopen hebben we Glastonbury en Clay. Voor een beetje frisse lucht kun je kiezen voor de blauwe kleuren Breathe en Denim.


Flower Press - Palm.

Paula Taylor, hoofdstyliste bij Graham & Brown: Flower Press is een perfecte belichaming van de Utopia Trend, delicaat gelaagde zaadhoofden zijn gevangen in dit ontwerp, door middel van een prachtig palet van aardse natuurlijke tinten doordrenkt met de optimistische geest van warmere tinten, het creëren van een welkome onderbreking van de buitenwereld. Dit, gecombineerd met biomorfe vormen om de natuurlijke stroom te versterken, meubels met afgeronde hoeken en zachte rondingen. Zachte gelaagde organische stoffen met veel structuur doen het ook goed.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com

Publicatiedatum: