Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Niemand heeft houtsoort 5 goed kunnen raden'

Een paar weken geleden vroeg Meubelfabriek FMO haar volgers hun houtkennis te testen door middel van het raden van de houtsoorten. Het is natuurlijk vrij moeilijk om vanaf een foto de houtsoort te bepalen. "Ik krijg zelf ook wel eens foto's toegestuurd via mail of whatsapp. Bepaalde houtsoorten zijn bijna altijd wel te herkennen, maar soms kan je het echt niet zien of kan het van alles zijn", aldus algemeen directeur Fred de Geus.

De quiz was dan ook niet makkelijk, maar toch hadden vele volgers er een aantal goed. Echter niemand heeft nummer 5 goed kunnen raden. Door de meeste werd Iroko daar genoemd, maar het was echter Ayous. "We hadden beloofd een aantal goede inzendingen een lekkernij toe te sturen, helaas had niemand alles goed. Toch willen we de twee personen die 4/5 antwoorden goed hadden belonen. Deze twee personen zullen via een persoonlijk bericht benaderd worden voor hun beloning", aldus Meubelfabriek FMO.Meer informatie:
Meubelfabriek FMO
De Veken 13
1716 KE Opmeer
0226-354268
info@meubelfabriekfmo.nl
www.meubelfabriekfmo.nl

Publicatiedatum: