Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelfabriek FMO: Wie kent deze houtsoorten?

"De echte houtkennis is in Nederland flink verwaterd. De trouwe kenners zijn met pensioen of in ieder geval flink op weg", vinden ze bij Meubelfabriek FMO. "De jeugd, op een uitzondering na, lijkt het niet meer te leren op school. Als je bij ons in de fabriek een leerling vraagt met wat voor hout de leerling aan het werk is, is het antwoord meestal een blinde gok."

Meubelfabriek FMO probeert de vakkennis toch over te brengen door onze stagiaires regelmatig vragen te stellen over het hout waar ze mee aan het werk zijn. "Houtsoorten beoordelen vanaf een foto is wellicht vrij lastig, maar toch willen we onze volgers vragen hun kennis te testen. Kun jij al deze vijf houtsoorten benoemen door de naam van het hout aan de foto te verbinden?" Meubelfabriek FMO beloont drie willekeurige goede inzendingen met een speciale lekkernij.Meer informatie:
Meubelfabriek FMO
De Veken 13
1716 KE Opmeer
0226-354268
info@meubelfabriekfmo.nl
www.meubelfabriekfmo.nl

Publicatiedatum: