Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In de dessins van de Lanai collectie

'Arte bottelt het gelukzalige gevoel van een Polynesische vakantie'

Terwijl een warme bries de zeelucht met zich meebrengt, ritselen de palmbladen als een zachte melodie. Vanuit een comfortabele rieten schommelstoel op je Hawaïaanse veranda geniet je van de rijke natuur rondom, de zachte temperaturen en het langzaam verstrijken van de tijd. Arte bottelt het gelukzalige gevoel van een Polynesische vakantie in de betoverende dessins van de nieuwe Lanai collectie. Zo omschrijft Arte haar nieuwste collecties in een persbericht.Koningspalm
In het hart van de Hawaïaanse archipel, op het bruisende eiland O'ahu, is de palmboom heer en meester. Arte vindt inspiratie in de weelderige vegetatie en parelwitte stranden van Kailua en verweeft het in de gelijknamige muurbekleding. Wuivende palmen worden ingelegd met rotan op een achtergrond van bark cloth: een vezelachtige doek vervaardigd van de schors van vijgenbomen. Het realistische Kailua dessin creëert een haast tastbare illusie op de muur, alsof je midden in de palmboomgaard wandelt. Kailua is verkrijgbaar in acht kleurvariaties.

Easy breezy
Op een traditionele boot voert de Lanai collectie je mee naar Kona, een levendig district aan de westkust van Hawaï. Een boeiende plek vol leven en waar cultuur en ontspannen prioriteiten zijn. Het speelse en vrolijke karakter van de zonnige streek krijgt vorm in de losse figuren van het Kona-dessin die ongedwongen en met raffia op het linnen werden geborduurd. Kona is verkrijgbaar in acht kleurvariaties.Interieuroase
Dromen van het paradijs is dromen van Maui; een eiland rijk aan watervallen, rotsachtige kusten en idyllische zandstranden. De machtige palmbomen op de Maui wandbekleding van Arte werpen een verfrissende schaduw waarin je even ongestoord kan genieten van een sappige kokosnoot. Het linnen van het ontwerp wordt verrijkt met elegant gevormde palmbladeren uit raffia die nadien een erg realistische weergave krijgen op het dessin. Maui is verkrijgbaar in acht kleurvariaties.

Waar vuur ontwaakt
In de slapende vulkaan Mauna Kea borrelt leven. Het hoogste punt van Hawaï is een opmerkelijke plek waar ijs en vuur in harmonie naast elkaar bestaan, en meteen ook de inspiratie voor de Mauna wandbekleding uit de Lanai collectie. Rechte en gebogen lijnen wisselen elkaar ritmisch af en doen het geheel bewegen. Kleine stukjes rotan worden zorgvuldig en met de hand ingelegd tot een kolkend patroon waar de godin van het vuur Pele zich volledig in kan vinden. Mauna is verkrijgbaar in 10 kleurvariaties.

Met cultuur verweven
De Lanai reeks houdt een laatste halt in het afgelegen Puna, waar talloze bananenbomen in alle glorie groeien. Het gelijknamige dessin van Arte is een faux-uni en biedt een realistische interpretatie van traditioneel handgeweven bananenbladeren. Ontdek de Hawaïaanse gebruiken en verwerk ze in je eigen interieur voor een unieke, verfrissende toets. Puna is verkrijgbaar in 10 kleurvariaties.Meer informatie:
Arte
www.arte-international.com

Publicatiedatum: