Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Silver Award voor schermdoek van 3,2 meter

Dickson's SWK ZIP won een Silver Award in de categorie Technical Fabrics op de R+T beurs die van in februari werd gehouden in Stuttgart (Duitsland). SWK Zip, ontworpen voor grote verticale toepassingen van het ZIP-systeem, is een microgeperforeerd schermdoek met een breedte van 320 cm. Het is ontworpen en ontwikkeld door Dickson's teams om te voldoen aan de groeiende eisen van fabrikanten en architecten.


Eugène Deleplanque (rechts), CEO Dickson-Constant, en zijn team met de Silver Award.

Dankzij de uitstekende tweedimensionale stabiliteit in zowel schering- als inslagrichting biedt SWK ZIP optimale bescherming tegen de elementen, met een openingscoëfficiënt van 4% die het comfort en het welzijn van de gebruiker verbetert en tegelijk de energiekosten verlaagt. In feite werkt de stof als een beschermend membraan: in de zomer houdt het tot 96% van de warmte tegen en verlaagt het de binnentemperatuur met 7°C; in de winter houdt het de warmte binnen en helpt het energieverbruik te verlagen.

Net als de andere artikelen uit het Dickson Sunworker assortiment, vervaardigd met de Rachel Trameur weeftechniek, staat SWK ZIP garant voor sterkte, finesse en lichtheid. Net als de andere SWK series van Dickson profiteert SWK ZIP van de voordelen van Rachel Trameur, een unieke weeftechniek die een onvergelijkbare mechanische sterkte biedt en een ongeëvenaarde dunheid en lichtheid op de markt garandeert. SWK ZIP is verkrijgbaar in 10 kleuren. Dankzij de nieuwe structuur die ontworpen is om vuilophoping te verminderen, is het ook gemakkelijk te reinigen en duurzaam.Als fabrikant van technisch textiel geniet Dickson Constant wereldwijde erkenning als benchmark op het gebied van made-in-Europe stoffen voor zowel interieurs als exterieurs. Onder twee vlaggenschip merken: DICKSON® en SUNBRELLA®, zijn de producten in trek bij de grootste namen in design, architectuur en yachting.

Meer informatie:
Dickson Constant
www.dickson-constant.com

Publicatiedatum: