Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘We gaan voor een totaalbeleving van ontwerp tot uitvoering'

Woonwinkel Decorette Oirschot vernieuwd

Al ruim 40 jaar kunnen inwoners van Oirschot in het dorp terecht voor het vervullen van hun woonwensen. In 2023 namen Arno van der Heijden en Erik Verhoeven de Hubo XL winkel met daarin een Decorette winkel over. Dit is de derde winkel in hun werkgebied en ze hebben ruimschoots ervaring opgedaan om klanten écht hun droomhuis te laten realiseren. "Dit jaar werd het tijd voor een volgende stap in Oirschot. We hebben de winkel verbouwd, Decorette heeft een verhuizing ondergaan binnen het pand." De winkel is compleet opnieuw ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van Decorette. "We zijn er in alle opzichten op vooruit gegaan en alles komt hier beter tot zijn recht," vertellen de trotse eigenaren.

Van raamdecoratie en buitenzonwering tot vloerbedekking, behang en woonaccessoires; voor de complete aankleding van je huis kun je terecht bij Decorette Oirschot. "De winkel komt nu echt goed tot zijn recht, dat in combinatie met ons complete aanbod zorgt dat we klanten van a tot z kunnen helpen. We beginnen in principe met een adviesgesprek in de winkel, daaruit volgt een interieurplan dat we samen bespreken. In de winkel zijn de stalen beschikbaar zodat een woonidee meteen al gaat leven." legt Arno uit. Onze shop-in-shop is veel overzichtelijker geworden, we zijn van boven naar beneden verhuisd waardoor we onze krachten nog beter kunnen bundelen met Hubo."Alles onder één dak
Naast een compleet woonassortiment wordt er dagelijks volop professioneel styling- en interieuradvies gegeven. Het blijft niet bij een advies alleen. Het vakteam van Hubo en Decorette zorgt voor het uitvoerende werk. "Van raambekleding ophangen tot vloeren leggen, alle maatwerk klussen verzorgen we voor de klant," aldus Arno. "Het persoonlijke contact is voor ons heel belangrijk. In de winkel nemen we alle tijd voor de klant en maken we samen een plan. Van meten & maken van gordijnen, het inhangen van een deur, vloeren leggen en het schilderen van een woning. Zo kunnen we iedere klant optimaal bedienen en ben je bij ons in één keer klaar."

Feestelijke opening
Op 7, 8 en 9 maart vindt de feestelijke opening plaats van de Decorette & Hubo Oirschot. Kom sfeer snuiven, stoffen voelen, ogen strelen, kleuren kiezen. Van glanzende gordijnen tot een stoer, hoogpolig tapijt. Van knuffelige kussens tot een magische make-over. Samen fantaseren, samen zoeken, samen vinden. Van woonwens naar werkelijkheid.

"We zijn heel blij met de vernieuwde winkel in Oirschot," aldus Ruby Beck, Accountmanager bij Decorette. "Arno en Erik zijn heel ondernemend, met drie winkels bedienen zij een groot gebied van Mill tot Beek en Donk en Oirschot en alles wat er tussen zit. We wensen hen heel veel succes!"

Meer informatie:
Decorette Oirschot
Haven 5
5688 DR Oirschot
0499-578267
www.decorette.nl

Publicatiedatum: