Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Homed opent in Hubo Hengelo

Er is weer een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. Homed is het interieurmerk voor woontrends van Hubo. Met deze decoratieve toevoeging ontzorgt Hubo niet alleen, maar voegt daarmee ook een compleet en inspirerend interieur assortiment toe.

De hele winkel is onder handen genomen door de nieuwe eigenaar Peter van Tongeren. "Wij zijn heel blij met het resultaat, de winkel is veel lichter geworden. Hierdoor komt het nieuwe maatwerkplein met Homed goed tot zijn recht", vertelt Peter trots. "Ook tijdens de verbouwing kregen we al heel veel positieve reacties van klanten."Het Homed-aanbod bestaat uit een behang, raamdecoratie, gordijnen, binnen- en buitenzonwering, harde- en zachte vloeren, trappen op maat, verf, vloerkleden, smart home, maatwerkkasten aangevuld met woonaccessoires om het af te stylen.

"Wij waren al sterk in verschillende producten op maat zoals deuren en horren. Deze meten en monteren wij ook bij de klant, en dat geldt ook voor de producten van Homed", gaat Peter verder. "Wat wel zo is dat voor Homed andere kennis vanuit ons nodig is, daarom hebben we ervoor gekozen om een professionele interieuradviseur aan te nemen. Hierdoor ontstaat een mooie combinatie van handige handen, maatwerk en compleet interieuradvies om de klant nog verder te ontzorgen."

Homed is het interieurmerk van Hubo, met een geheel eigen presentatievorm. In drie stijlen worden in de winkels de interieurproducten en mogelijkheden getoond. Hierdoor wordt een compleet advies gegeven in de stijl die bij de hedendaagse consument past.

Meer informatie:
Hubo Homed
hengelozuid@hubo.nl
www.hubohomed.nl

Publicatiedatum: