Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sickmann Woninginrichting Eerste Oosterparkstraat ondernemer van maart

Sickmann Woninginrichting is lokaal verkozen tot de Eerste Oosterparkstraat ondernemer van de maand maart. Het familiebedrijf is sinds 1954 gevestigd in Amsterdam. In 1968 opende eigenaar A.T. Sickmann zijn tweede winkel, de huidige winkel bij ons in de Eerste Oosterparkstraat.

"In de Eerste Oosterparkstraat zitten we nu al ruim 56 jaar. Dhr. A.T. Sickmann had 1 wens: dat allen van zijn drie zoons een eigen winkel zouden krijgen. De naam van zijn bedrijf veranderde hij daarom in Woninginrichting Sickmann & Zonen", aldus Sickmann Woninginrichting Amsterdam.


Dennis Sickmann.

Eind 2023 heeft Frans Sickmann het bedrijf Sickmann Woninginrichting Amsterdam overgedragen aan zijn twee zoons Dennis en Remco Sickmann, de 3e generatie. Dennis is vanaf dat moment verantwoordelijk voor de winkel in de straat. Naast Remco en Dennis is ook Wesley Sickmann (4e generatie, zoon van Dennis) werkzaam bij Sickmann Woninginrichting Amsterdam.

"Al ruim 69 jaar staan wij voor u klaar met persoonlijk advies en verzorgen in Amsterdam en omstreken interieurs voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een nieuwe inrichting. Graag tot ziens in de winkel."

Meer informatie:
Sickmann Woninginrichting Amsterdam
Eerste Oosterparkstraat 202
1091 HL Amsterdam
020- 6653395
info@sickmann.nl
www.sickmann.nl

Publicatiedatum: