Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nooit een wit plafond, aldus Graham & Brown

Witte plafonds zijn saai, vinden ze bij Graham & Brown. In restaurants en hotels zien ze steeds vaker dat ook plafonds worden geschilderd of behangen, wat een indrukwekkend en groot effect heeft op de ruimte.

In de wereld van interieurdesign en decoratie is er een opvallende nieuwe trend gaande: het opfrissen van plafonds met verf en behang. Weg zijn de dagen van saaie, plafonds die onopgemerkt blijven. Nu, meer dan ooit, worden plafonds gezien als een belangrijk element van het interieur dat aandacht verdient.De traditionele aanpak van het schilderen van plafonds in neutrale tinten is snel aan het veranderen. Mensen durven meer te experimenteren met gedurfde kleuren, interessante patronen en zelfs textuurrijke behangontwerpen om een unieke en persoonlijke stijl in hun ruimtes te creëren. Of het nu gaat om een klassiek herenhuis, een eigentijds appartement of een rustieke boerderij, deze trend past zich aan, aan diverse interieurstijlen en smaken.

De populariteit van deze trend kan deels worden toegeschreven aan de groeiende invloed van sociale media en interieurplatforms, waar mensen worden geïnspireerd door creatieve ideeën en ontwerpen van over de hele wereld. Instagram en Pinterest zijn bijzonder invloedrijk geweest in het verspreiden van inspiratie en het aanmoedigen van huiseigenaren om hun eigen plafonds te heroverwegen als een canvas voor expressie.

Het gebruik van behang op plafonds biedt een scala aan mogelijkheden, variërend van subtiele texturen tot gedurfde prints. Bovendien kan het spelen met kleuren en patronen helpen bij het definiëren van verschillende zones in een open ruimte, zoals een eetgedeelte in een woonkamer of een werkruimte in een keuken.

Het plafond is niet langer een vergeten deel van een kamer, maar eerder een centraal element dat de aandacht verdient. Of het nu gaat om het toevoegen van een vleugje luxe met metallic verf, het creëren van een dromerig effect met een hemelsblauwe tint of het injecteren van persoonlijkheid met een gedurfd behangpatroon, het herdefiniëren van plafonds biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie in huis.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com

Publicatiedatum: