Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thuisin Ernes verkozen tot Luxaflex Gallery dealer van het jaar

Aan het begin van elk kalenderjaar, kiest Luxaflex Nederland de Gallery dealer van het jaar, dé dealer die in de voorbij maanden is opgevallen door uitmuntende prestaties. Dit jaar is Thuisin Ernes uit Den Bosch de winnaar van deze felbegeerde titel."Juist in een tijd waar de rol en functie van detailhandel onder druk staat en om nieuwe uitdagingen vraagt, is Thuisin Ernes Interieuradvies een voorloper. Zeven dagen per week open, met een sterke winkelpresentatie en authentiek advies en vakmanschap, maar ook met een sterke online aanwezigheid en een bekendheid in de regio is deze specialist dé trekker van Woonboulevard Reitscheweg", staat in het juryrapport

De jury prijst verder de samenwerking tussen klant en leverancier op het gebied van kennisuitwisseling, marketing en vooral het enthousiasme. "We zien in 2024 volop kansen om samen verder te komen. Met de dit jaar komende noviteiten zoals houten jaloezieën en het vernieuwde horrenprogramma geloven we in een nog sterkere toekomst samen", aldus Geurt de Haas, salesmanager van Luxaflex over de winnaar.

Meer informatie:
Thuisin Ernes
Reitscheweg 2
5232 BZ 's-Hertogenbosch
www.thuisin.nl

Publicatiedatum: