Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Brand in meubelzaak krijgt licht vrolijke afdronk'

De trieste afwikkeling van een heftige brand in een Huissense meubelzaak had dit weekend een licht vrolijke afdronk: mensen van heinde en verre kwamen in groten getale af op de leegverkoop. Dat meldt dagblad De Gelderlander.

Een verwoestende brand heeft op woensdagavond 14 februari een loods van Woonoutlet Huissen en keukenbedrijf Lentjes op de Nijverheidsstraat getroffen, wat een rampzalige situatie veroorzaakte voor beide bedrijven. Remco Lentjes van Lentjes Droomkeukens beschouwde de gevolgen van de brand als catastrofaal, toen hij zich realiseerde dat alle materialen in het magazijn waren verbrand of ernstig beschadigd waren geraakt. De schade was aanzienlijk en het vooruitzicht van het herstel was ontmoedigend.

Bij de meubeloutlet was de impact eveneens groot. Hoewel de eigenaar nog te aangeslagen is om te spreken, vertelde een medewerker over de overvolle containers met zwaar beschadigde meubels, waarvan sommige zelfs nog in de verpakking zaten. De overgebleven goederen worden nu gecontroleerd en tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht.

Een aankondiging op Facebook over de uitverkoop had een grote respons, met mensen die naar de winkel kwamen om koopjes te scoren. Binnen de immense ruimte meten klanten tafels en stoelen op, waarbij sommigen hele gezinnen vertegenwoordigen. Onder hen bevinden zich Amber Klein en Roy van Pouderoyen uit Bemmel, die op zoek zijn naar meubels voor hun nieuwe huis.

Ondertussen heeft buurman Lentjes opkopers benaderd voor wat er nog over is van zijn zaak en is hij begonnen met het leegmaken en schoonmaken van de winkel, met het vooruitzicht om een compleet nieuwe winkel op te bouwen. Hoewel de toekomst van de woonoutlet in Huissen onzeker lijkt, heeft het bedrijf andere vestigingen en blijven de medewerkers actief in dienst, tijdelijk werkend bij de andere locatie van Lentjes Droomkeukens in Wijchen.

Bron: De Gelderlander

Publicatiedatum: