Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote brand bij meubelbedrijf

Gisteravond, woensdag 14 februari, brak er een omvangrijke brand uit in Woonoutlet Huissen op de Nijverheidsstraat. De brand, die ontstond rond 19.30 uur, verspreidde zich snel door een gasleidinglek, waardoor de brandweer met een aanzienlijke inzet moest reageren. De intensiteit van de vlammen leidde tot de inzet van twee hoogwerkers en meerdere voertuigen, waarbij een roldeur werd geforceerd om toegang te verkrijgen tot het magazijn.De brandweer kon na het afsluiten van de gastoevoer de brand onder controle krijgen op de woonboulevard, hoewel de brandweer het dakbeschot nog controleerde om verdere risico's uit te sluiten. De brand bleef gelokaliseerd in het magazijn, wat resulteerde in minimale schade aan het pand zelf. Het gebied rondom het industrieterrein werd afgesloten voor verkeer, wat leidde tot tijdelijke verstoringen in het openbaar vervoer.

Joop Lentjes, van het gelijknamige keukenbedrijf op het Huissense industrieterrein, was een van de omstanders. "Toen ik hoorde dat het ging om het pand van de Woonoutlet, wist ik wel hoe laat het was”, vertelde hij geschrokken aan de redactie van dagblad De Gelderlander. De ondernemer had daar alle redenen toe, want zijn keukenbedrijf is één van de buren van de Woonoutlet.

Ondanks het snelle en doeltreffende optreden van de hulpdiensten, blijft de oorzaak van de brand onduidelijk. Een onderzoeksteam is ter plaatse om de omstandigheden te onderzoeken.

Bron: BNDeStem

Publicatiedatum: