Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO van Royal Vriesco: 'Heb je ooit een schaap in de fik zien staan?

CEO Johanna Jorritsma van Royal Vriesco (A House of Happiness) is trots. Trots omdat het haar bedrijf gelukt is om biobased gordijnen van 100% wol op de markt te brengen. "Mensen die mij goed kennen weten dat ik een enorme koukleum ben en vaak een wollen plaid omsla op de bank en graag een lekker warm wollen vest draag. Daarom alleen al ben ik fan van wol, voor kleding als ook voor toepassingen in het interieur! Na een ontwikkeltraject van bijna twee jaar is het ons gelukt om een biobased concept met soepel vallende gordijnen van 100% wol marktgereed te presenteren."



"Wol is van nature brandvertragend; heb je ooit een schaap in de fik zien staan? Door de kroezing en de geschubde structuur van de wolvezels houden ze goed warmte vast. Hierdoor zijn wollen gordijnen warmte isolerend en energie besparend. Deze structuur geeft de stof ook een akoestische en geluidsdempende werking. De unieke kroezing van wol maakt de stof van nature veerkrachtig. De stof kreukt niet of nauwelijks, behoud goed zijn vorm en is de gebruik slijtage zeer gering.Daarnaast is wol antistatisch en geur- en vlekwerend, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat. Ook is wol zelfreinigend en hoeft niet het gewassen te worden, luchten in een winterse buitenlucht is voldoende om het gordijn schoon en fris te houden. Wel zo duurzaam", laat Jorritsma via social media weten.

Meer informatie:
A House of Happiness
www.ahouseofhappiness.com


Publicatiedatum: