Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens 2e editie van 'Forty under 40 Something'

Politicus Jasper Pillen te gast bij Libeco

Dinsdag 20 februari vond de tweede editie van 'Forty under 40 Something' plaats in de splinternieuwe showroom van Libeco in Meulebeke. Het evenement, dat werd bijgewoond door onze eregast, politicus Jasper Pillen, bood een gelegenheid voor jonge hout-, meubel- en textielondernemers om in gesprek te gaan met de vicevoorzitter van de politieke partij Open VLD. Na een rondleiding met Pillen door de productiefaciliteiten van het bedrijf, opende CEO Raymond Libeert het event met een hartelijke verwelkoming door op bevlogen wijze maar beknopt het bedrijf te presenteren. Dat meldt Fedustria, Belgische sectorale werkgeversorganisatie voor productiebedrijven uit de textiel-, hout- en meubelsector.De avond ging vervolgens verder met een interview tussen Fedustria CEO Karla Basselier en Jasper Pillen. Tijdens dit gesprek werden verschillende belangrijke onderwerpen aangesneden, waaronder de noodzaak van een coherenter industrieel beleid ter bescherming van de concurrentiekracht van onze bedrijven, het belang van innovatie en de rol die de overheid moet spelen als aanjager hiervan, de kwestie van de niet-behaalde fiscale hervorming, de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd bij het vinden van geschoolde en gemotiveerde medewerkers, en tot slot de kansen en obstakels op het gebied van internationaal ondernemen.De aanwezigen toonden een levendige interesse en brachten verschillende vragen en opmerkingen naar voren. Door de selecte groep aanwezigen heerste er een gezellige en stimulerende sfeer, waarbij niet alleen de jonge ondernemers de kans kregen om te netwerken, maar waar ook de politiek en de dagdagelijkse praktijk met elkaar werden geconfronteerd.

Het event bood niet alleen een platform voor inhoudelijke discussies, maar benadrukte ook het belang van het verbinden van politieke besluitvorming met de dagelijkse realiteit van ondernemerschap. Door dergelijke bijeenkomsten te organiseren, worden belangrijke kwesties belicht en waardevolle inzichten verkregen die bijdragen aan een gunstiger ondernemingsklimaat.Meer informatie:
Libeco NV
Tieltstraat 112
8760 Meulebeke
+32 (0)51 48 89 21
info@libeco.com
www.libeco.com

Publicatiedatum: