Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe collectie is te zien in ETC Design Center Europe

Ailleurs-collectie van Etamine Paris neemt je mee naar de wortels van beschavingen

Etamine Paris heeft haar nieuwste stoffencollectie, genaamd Ailleurs, gelanceerd, en neemt je mee op een reis naar de wortels van beschavingen. Volgens Randolf van Kuik, Managing Director Netherlands, brengt deze collectie inspiratie van culturen zoals de Romeinse, Berberse en Byzantijnse, en weeft ze verhalen uit de geschiedenis met levendige kleuren.

In de Ailleurs-collectie komen eenvoudige en rijke stoffen tot leven op banken en gordijnen, geïnspireerd door plaatsen als een Apulisch dorpje en een 17e-eeuws palazzo. Traditionele Ikat, handgeborduurde kilim en Berberstrepen weven door de stoffen en brengen een gevoel van authenticiteit en geschiedenis naar elk interieur.

Vintage effect
Gestreepte thema's vinden ook hun weg naar slaapkamers en badkamers, waar ze een vintage effect toevoegen en een vleugje karakter aan de ruimte geven. Delicate linnen-kant en gemengde stoffen met raffia bieden een intieme sfeer op balkons en patio's, waardoor deze buitenruimtes transformeren tot serene toevluchtsoorden.

Met Ailleurs nodigt Etamine uit om te genieten van het dagelijkse leven met open ramen en deuren, omhuld door tijdloze, natuurlijke kunstwerken. Deze collectie brengt niet alleen schoonheid en stijl naar onze leefruimtes, maar ook een gevoel van verbondenheid met de geschiedenis en culturen die ons hebben gevormd, besluit Randolf.

De nieuwe collectie is te zien in de showroom van ETC Design Center Europe.

Meer informatie:
Zimmer+Rohde GmbH
Randolf van Kuik
r.vankuik@zimmer-rohde.com

Showroom:
ETC Design Center
Culemborg
www.ado-goldkante.com
www.zimmer-rohde.com
www.artline.de