Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
HelloChair voor het eerst sinds jaren winstgevend

"Ondanks krimpende woonmarkt werd weg naar winkels gevonden"

HelloChair heeft een goed 2023 achter de rug. De omzet is met 35% gegroeid en onderaan de streep was er voor het eerst een positief resultaat te melden. Voor 2024 wordt een verdere omzetstijging van 30% verwacht, mede vanwege de eind vorig jaar geopende HelloChair winkel in Delft.


HelloChair winkel in Delft.

"Ondanks een krimpende woonmarkt wisten de klanten de weg naar de HelloChair winkels goed te vinden", licht directeur Joost Wels toe. "Ook de online omzet steeg, maar de meeste waarde voor klanten wordt in de winkels toegevoegd. Daar is er keuze uit meer dan 300 eetkamerstoelen waarvan een groot gedeelte op maat kan worden aangeboden."

Dit concept blijkt goed aan te slaan, getuige de veel hogere omzet en hogere klanttevredenheid per klant ten opzichte van de online omzet. De gekozen omnichannel strategie met een belangrijke rol voor de fysieke winkels zal de komende jaren dan ook verder gestalte krijgen.Begin 2020, midden in coronatijd, durfden Joost en zijn compagnon Jan-Noud Hutten het aan om te starten met een vernieuwend concept: HelloChair. In de winkels te Culemborg, Bussum en Delft vind je honderden stoelen van ruim 40 merken. Ook vind je er talloze eettafels, verlichting en vloerkleden om de eetkamer compleet te maken.

Meer informatie:
HelloChair
0345-228740
zakelijk@hellochair.nl
www.hellochair.nl

Publicatiedatum: