Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonwinkel in staat van faillissement

In de afgelopen 25 jaar is J&J Woninginrichting uitgegroeid tot een bekende woninginrichter in Groningen. Na lange tijd gevestigd te zijn geweest in Paddepoel, verhuisde de woonwinkel eind 2012 naar de Atoomweg. Dit pand is gelegen op de meubelboulevard Hoendiep. Nu lijkt er na enkele decennia een einde te komen aan het voortbestaan van J&J Woninginrichting. De rechtbank heeft namelijk deze week het faillissement uitgesproken. Jasper Gevers is aangesteld als curator. Hij onderzoekt onder meer of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.14 jaar geleden, na de verhuizing naar het nieuwe pand, nam de vraag naar buitenzonwering steeds verder toe. Om de klanten nog beter te kunnen bedienen op dit vakgebied, nam J&J woninginrichting de beslissing genomen om zich aan te sluiten bij Ambiance-zonwering.
Als Ambiance-zonwering Groningen verkoopt de onderneming alles op gebied van binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen en horren. Als J&J Woninginrichting verkoopt het bedrijf alle soorten vloeren zoals: pvc, laminaat, vloerbedekking en vinyl. Ook gordijnen behoren tot het assortiment.

Meer informatie:
J&J Woninginrichting
Atoomweg 4
9743 AK Groningen
www.jenj.nl

Publicatiedatum: