Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hunter Douglas wint R+T Innovation Award

Hunter Douglas heeft tijdens R+T Innovation Award 2024 zilver in de categorie Interior Sun Shading Systems in de wacht gesleept voor het revolutionaire product; Aura Illuminated Shades.

Een Aura Illuminated Shade is een secundaire lichtbron die een zacht, natuurlijk licht door de ramen verspreidt. Hierdoor wordt het daglicht verlengd en de ambiance verrijkt met gepersonaliseerde ervaringen waar het gaat om de wijze van verlichting. Het is naadloos geïntegreerd met PowerView® Gen 3 Automation en combineert cutting-edge technologie met een dynamisch design.Innovatief
"Het winnen van de R+T Innovation Award is voor ons een geweldig moment van trots. Met Aura Illuminated Shades combineren we topdesign en geavanceerde technologie, waardoor je op een totaal nieuwe manier zonwering binnenshuis kunt ervaren. We kunnen niet wachten om deze innovatieve touch in woningen te introduceren en ruimtes te creëren die echt jouw individuele stijl en stemming weerspiegelen", aldus Nick Lansbergen, Manager Motorisation & Controls bij Hunter Douglas.

Aura Illuminated Shades blazen de zonwering binnenshuis nieuw leven in met een dynamisch samenspel van licht en design. Deze zonweringen bieden een drie-in-één oplossing: ze combineren een voorste jaloezie, een verduisterende voering en een geavanceerde verlichtingsfunctie. Gebruikers kunnen een op hun persoonlijke smaak afgestemde ambiance creëren door zowel de kleurschakering als de helderheid van het licht aan te passen.

De Aura Illuminated Shades bevat stoffen uit verschillende collecties, wat zorgt voor een rijke selectie aan texturen en neutrale kleurenpaletten. Het aantal Lumen van het product bepaalt de lichtintensiteit, van helder tot zwak. Hierdoor kunnen gebruikers verschillende helderheidsniveaus instellen voor diverse gelegenheden. Het straatbeeld van de verlichte zonweringen creëert een boeiend halo-effect dat elke kamer verfijning geeft.

Waarin Aura uitblinkt
Wat Aura echt bijzonder maakt, is de integratie van PowerView® Gen 3 Automation. De PowerView®-applicatie biedt ongeëvenaarde instellingen, waarmee gebruikers niet alleen de stand van de zonwering regelt, maar ook de verlichting aanpast. Het systeem stelt gebruikers in staat om diverse ambiances te creëren, zoals een rustige ochtend met zacht licht of het verlengen van daglicht op een winteravond. Voorgeprogrammeerde instellingen zorgen voor automatische aanpassingen van de jaloezieën en verlichting, afgestemd op dagelijkse routines. Hunter Douglas is trots om dit product te introduceren, dat zich onderscheidt als het nieuwste en meest innovatieve op de markt, zonder directe concurrentie.

Hunter Douglas nodigt de aanwezigen uit om de toekomst van zonweringssystemen uit de eerste hand te ervaren op stand 7B32.

Meer informatie:
Hunter Douglas
www.hunterdouglasgroup.com

Publicatiedatum: