Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vlammen slaan uit dak van zonweringbedrijf

De brandweer is gisterenavond (15 februari) uitgerukt naar een uitslaande brand in Elburg, waarbij vlammen uit het dak van een zonweringsbedrijf aan de Moerasstraat slaan. Volgens woordvoerder Robert Spijkerman van Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland is de brand binnenshuis ontstaan. De brandweer heeft geprobeerd de brand beperkt te houden tot een deel van het bedrijf. Later op de avond leek de inzet van de brandweer te helpen: de vlammenzee op het dak nam af.

De brand is ontstaan bij Allround Zonweringen. Sinds 2019 is het bedrijf gevestigd in Elburg, nadat het voorheen in Biddinghuizen was gevestigd. De oorspronkelijke locatie was in Oosterwolde. In het pand in Elburg produceert het bedrijf op maat gemaakte zonwering, inclusief een eigen poedercoatingafdeling. Er zijn 40 fulltime medewerkers werkzaam bij het bedrijf.


Eind 2022 heeft Allround Zonwering, dat in 1999 opgericht werd door Cor en Martine van Huigenbos, haar productiehal in Elburg flink uitgebreid. Het bestaande totale vloeroppervlak van ca. 5900 m2 werd door deze uitbreiding met ca. 3000 m2 vergroot. Zowel de voorraad als de productiecapaciteit werd naar een nieuw level getild.

25 jaar geleden startte Allround Zonwering met particulieren verkoop in gemeente Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Kampen. In 2002 heeft Allround Zonwering besloten om een productie op te starten van zonweringssystemen voor zonweringsdealers. Vanuit Oosterwolde werd er de eerste jaren geproduceerd. Het bebouwde oppervlakte was destijds 120 m2 en is in de daaropvolgende jaren uitgebreid tot een vloeroppervlak van ca. 700 m2.Meer informatie:
Allround Zonwering
Moerasstraat 5
8082 AJ Elburg
0321-326185
info@allroundzonwering.nl
www.allroundzonwering.nl

Publicatiedatum: