Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Monique Put van Zonwering Put:

'Samenwerking met LogicTrade heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf

Bij Zonwering Put uit Heerde begrijpen ze dat service en efficiëntie essentieel zijn in hun vak. Daarom heeft het bedrijf, na jaren groei, gekozen voor LogicTrade als automatisering partner. Monique Put vertelt dat ze sinds ze met LogicTrade samenwerken een aanzienlijke verbetering ervaren die niet alleen hun interne processen hebben gestroomlijnd, maar ook bij hebben gedragen aan de groei van het bedrijf.LogicTrade biedt niet alleen geautomatiseerde oplossingen, maar ook een naadloze integratie van offertes, orders en facturatie. Voorheen was Zonwering Put veel tijd kwijt aan handmatige bonnen en dubbele invoer. Nu maakt LogicTrade het mogelijk om met één gemaakte offerte meerdere stappen in het proces te doorlopen. Dit heeft niet alleen de werktijd aanzienlijk verminderd, maar ook de kans op fouten geminimaliseerd.

De zaak uit Heerde staat bekend om zijn klantgerichtheid en persoonlijk benadering. Met LogicTrade kunnen ze deze service naar een hoger niveau tillen. Korte lijnen en direct contact met het supportteam zorgen ervoor dat eventuele vragen snel en efficiënt worden opgelost. Dit heeft niet alleen het team, maar ook de klanten van Zonwering Put tevreden gesteld.

Door de tijdbesparing die LogicTrade Zonwering Put biedt hebben ze binnen het bedrijf nu de mogelijkheid om te concentreren op verdere groei. Zo vertelt Monique dat ze nu kunnen investeren in het verbeteren van de website om hun klanten een nog betere ervaring te bieden. Kortom, LogicTrade is niet alleen de automatiseringspartner, maar het is de sleutel tot een geoptimaliseerde, servicegerichte en groeiende toekomst voor Zonwering Put.Meer informatie:
LogicTrade
Wethouder Buitenhuisstraat 2B
7951 SM Staphorst
088-240 01 80
info@logictrade.nl
www.logictrade.nl

Zonwering Put
Bonenburgerlaan 13
8181 HA Heerde
0578-69 03 38
info@zonweringput.nl
www.zonweringput.nl

Publicatiedatum: