Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Karl (24) maakt interieurproducten van hout: "Wanddecoratie is mijn match"

Karl Aerts (24) uit Ravels heeft Creative Wood Design (CWD) opgericht, waar hij met behulp van een lasersnijder unieke houten wanddecoratie en gepersonaliseerde items creƫert. Na studies in houttechnieken en bedrijfsmanagement, waarbij hij ook medeoprichter was van een startup genaamd FitChro, besloot Karl zijn ondernemersvaardigheden te combineren met zijn passie voor houtbewerking.Hij stopte als sportfunctionaris en concentreerde zich volledig op Creative Wood Design, waarbij hij MDF-platen gebruikt vanwege hun gebruiksgemak en minimaliseert hij afval. Karl streeft ernaar om zich te onderscheiden door gepersonaliseerde producten aan te bieden die anderen niet hebben, zoals op maat gemaakte decoraties met behulp van gezichtsmimiek van foto's.

"Tijdens mijn studie kriebelde het al om zelf iets op te starten. Maar nooit wist ik goed wat. Tot ik toevallig bij houten wanddecoratie terecht kwam. Door me erin te verdiepen kwam ik er achter dat dit mijn "match" was. Zowel mijn twee studies als mijn creatieve kant komen hierbij zeer goed van pas", aldus Karl Aerts.

Meer informatie:
Creative Wood Design (CWD)
www.creativewooddesign.be

Publicatiedatum: