Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Consumentenbond: ‘Emma Sleep belooft niet alleen beterschap maar ook compensatie’

Vorige maand publiceerde Wonen360 een statement van Emma Sleep waarin CEO Dennis Schmoltzi het boetekleed aantrok. Het afgelopen jaar gingen er namelijk wat dingen fout bij de matrassenfabrikant. De Consumentenbond kreeg in een jaar tijd meer dan 250 klachten en sprak het bedrijf hierop aan. Emma Sleep heeft de consumentenorganisatie nu laten weten dat het de klanten beter gaat helpen en ze compenseert voor de te lange levertijden.Consumenten klaagden onder andere over lange levertijden, lange wachttijden bij het ophalen van retouren en de slechte bereikbaarheid en dienstverlening van de klantenservice. Sommige klanten moesten zelfs meer dan een half jaar wachten tot ze hun complete bestelling hadden ontvangen. En anderen wachtten meer dan drie maanden tot een product dat ze wilden retourneren werd opgehaald.

Snelle groei
In een reactie aan de Consumentenbond erkent Emma Sleep de problemen. Volgens het bedrijf zorgde de snelle groei in de afgelopen jaren voor druk op de bevoorradingsketen en de service aan klanten. Emma Sleep wil de klantenservice nu verbeteren, onder meer door het inzetten van meer personeel en een chatbot.

Daarnaast zegt Emma Sleep processen te automatiseren om retourneringen sneller te kunnen verwerken. Verder belooft het bedrijf realistische levertijden te vermelden en haalt het producten (tijdelijk) uit de verkoop als er onduidelijkheid is over de voorraad. Tot slot zegt Emma Sleep toe klanten te compenseren als leveringen meer dan een week vertraagd zijn.

De Consumentenbond is positief over de toezeggingen van Emma Sleep en houdt de ontwikkelingen rondom de klachten nauwlettend in de gaten.

Meer informatie:
Emma Sleep
www.emma-sleep.nl

De Consumentenbond
www.consumentenbond.nl

Publicatiedatum: