Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roos Smulders nieuwe directeur Modint

Modint, vertegenwoordiger van de textielindustie, heeft Roos Smulders benoemd als nieuwe directeur. De benoeming geldt in ieder geval voor heel 2024, met een wederzijdse intentie deze rol structureel vorm te geven.

“Met veel enthousiasme en motivatie ga ik me inzetten om de textiel sector te versterken. Modint vertegenwoordigt een sector die van veel betekenis is voor onze maatschappij. Deze meerwaarde en onze inzet gaan we veel meer uitdragen. Zo zullen we op het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen samen met partners nog meer invulling geven aan onze ambities. Ook op het gebied van innovatie en digitalisering zien we nog heel veel kansen voor onze leden”, aldus Roos Smulders.


Roos Smulders de nieuwe algemeen directeur van Modint.

Roos Smulders is al langer betrokken bij Modint en heeft het afgelopen jaar al directieverantwoordelijkheden opgepakt. Ze kent het klappen van de zweep van verenigingen en heeft een achtergrond in communicatie. Met haar ervaring binnen INretail, als verbinder directieprogramma’s, gaat zij Modint op alle fronten sterker en relevanter maken. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de strategische processen, voortgang op dagelijkse activiteiten, doorontwikkeling van de organisatie en vergroten van de relevantie van de vereniging. Haar focus komt dit jaar vooral te liggen op een excellente inzet op thema’s die impact hebben voor onze leden, het vergroten van de ledentevredenheid en het bouwen van een sterkere positionering van Modint.

Modint vertegenwoordigt de bedrijven die van textiel dagelijkse, medische en technische producten maken. Van kleding, interieur en tapijt tot aan brandweerpakken, autogordels en dijkbescherming. Modint bevordert de samenwerking in de hele keten en behartigt de belangen in Den Haag en Brussel. Modint heeft een netwerk van ruim 400 aangesloten bedrijven.

Meer informatie:
Modint
www.modint.nl

Publicatiedatum: