Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zimmer+Rohde lanceert Proportio-collectie: 'Schoonheid in symmetrie'

Zimmer+Rohde heeft haar Proportio-collectie gelanceerd. In de wereld van design staat symmetrie al eeuwenlang synoniem voor schoonheid. De Proportio-collectie van Zimmer+Rohde omarmt deze tijdloze esthetiek met een combinatie van symmetrische en asymmetrische ontwerpen, rijke kleuren en elegante vormen. Van de Quadra-bekledingsstof tot de Spazio-serie, Dymond-jacquardstof en Cashmere Heaven-collectie, proportie is de sleutel tot elk ontwerp.

De inspiratie voor de Proportio-collectie komt voort uit eeuwenoude Griekse en Latijnse idealen, tot aan de Renaissance. De collectie belichaamt de harmonie tussen klassieke en moderne invloeden. De achtergrond van de collectie wordt gevormd door een historisch paleis, gerestaureerd door de befaamde architect Carlo Scarpa, wat de perfecte setting biedt voor deze tijdloze ontwerpen.

Zimmer+Rohde nodigt designliefhebbers uit om hun bijdrage aan de wereld van symmetrie te ontdekken in de Proportio-collectie, waarbij ze de woorden van het Oracle van Delphi in gedachten houden: "De meest rechtvaardige is de mooiste."

De nieuwe collectie is te zien in de showroom van ETC Design Center Europe.

Meer informatie:
Zimmer+Rohde GmbH
Randolf van Kuik
r.vankuik@zimmer-rohde.com

Showroom:
ETC Design Center
Culemborg
www.ado-goldkante.com
www.zimmer-rohde.com
www.artline.de

Publicatiedatum: