Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met dit Powders & Hazel-product draai je letterlijk je interieur in een handomdraai om

Powders & Hazel staat voor duurzame woonaccessoires gemaakt met oog voor het milieu en lokaal geproduceerd. Zo ook het nieuwste product van het bedrijf uit Dalfsen. Met de lijstjes verander je letterlijk je interieur in een handomdraai. "De lijstjes zijn namelijk aan twee kanten te gebruiken. Zo heb je echt iets unieks in handen", legt Dorine Dijsselhof van Powders & Hazel uit.



De lijstjes zijn gemaakt van gerecycled PET, dit heeft de look-and-feel van geperst vilt. Tevens zijn de producten handgemaakt in Nederland met hulp van een sociale werkplaats. De lijstjes zijn te verkrijgen in de kleuren snow, forest, sand, earth en noir. De afmetingen zijn A5, A4 en A3 formaat. Ook voor de groothandel zijn de producten verkrijgbaar.



Powders & Hazel wil voor rust en ruimte zorgen. Dorine omschrijft het als volgt: "Leven met meer aandacht en minder haast, met duurzame producten om te koesteren. Gemaakt van natuurlijke materialen in rustige, aardse kleuren. Tijdloze producten die je telkens opnieuw een blij gevoel bezorgen. Moois zonder opsmuk."

Meer informatie:
Powders & Hazel
Welsummerweg 31
7722 RP Dalfsen
06-10557842
info@powdersandhazel.nl
www.powdersandhazel.nl

Publicatiedatum: