Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BD Line voor het eerst op de VAKdagen in De Woonindustrie

'Hey Google, ik ga naar huis!'

Te midden van een uitgebreide selectie van meubels, woonaccessoires en verlichting, valt BD Line in De Woonindustrie op als een waardevolle toevoeging. De leverancier van op maat gemaakte raamdecoratie beleefde vorige week de eerste beurseditie in Nieuwegein, waar het bedrijf uit Kaatsheuvel deelnam aan de VAKdagen. Volgens de aanwezige accountmanagers Rick van Gilst en Corrine Jonkhans was het een schot in de roos.


Rick van Gilst en Corrine Jonkhans in de showroom op De Woonindustrie.

"Hey Google, ik ga naar huis!", klinkt het in stand B035 van BD Line. Nog geen seconde later zakken alle aanwezige raamdecoraties. Het is 2024; welkom in de wereld van domotica. De consument wil elektrische raamdecoratie, dat is wel duidelijk, dus heeft BD Line meer dan ooit de focus op integratie binnen smart home omgevingen met Motionblinds.

Voor BD Line is het sowieso een bijzonder jaar. Het zelfstandige en onafhankelijke familiebedrijf met een brede collectie binnenzonwering, met een eigen transport- en serviceafdeling, bestaat namelijk 30 jaar. Op dit moment bevindt het bedrijf zich in een stevige groeifase. Vorig jaar is er een showroom annex trainingsafdeling van 125 m² toegevoegd aan het hoofdkantoor in Kaatsheuvel. Sinds oktober 2023 beschikt het ook over een showroom van 55 m² in De Woonindustrie. Voor BD Line een uitgelezen kans om hun dealers in Noord- en Midden-Nederland nog beter te ondersteunen.


Raambekleding van BD Line is powered by Motionblinds, slimme technologie voor raambekleding.

In het inkoopcentrum laat BD Line vooral gemotoriseerde raamdecoratie zien. "Onze systemen kunnen op alle kanalen aangesloten worden," weet Corrine, die sinds kort als accountmanager voor Zeeland, West-Brabant en België aan de slag is gegaan "Onze producten bieden met name meerwaarde voor consumenten in het midden- en hoogsegment, die streven naar hoogwaardige raamdecoratie oplossingen met geavanceerde functionaliteiten. Ook als je aan de andere kant van de wereld verblijft, kun je je raamdecoratie zo instellen dat het Motionblinds product automatisch sluit als het donker wordt en vanzelf opengaat als het weer dag wordt. Ook op temperatuur kun je het instellen, bijvoorbeeld dat de rolgordijnen naar beneden gaan zodra het 21 graden wordt," geeft Rick van Gilst als voorbeeld aan.

Wil je meer weten over BD Line en de oplossingen voor binnenzonwering die ze bieden? Neem een kijkje op hun website of maak een afspraak voor een bezoek aan De Woonindustrie of het hoofdkantoor.

Meer informatie:
BD Line binnenzonwering B.V.
Portugalstraat 1
5171 PG Kaatsheuvel
+31 (0)416 283360
info@bdline.nl
www.bdline.nl