Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fetim Group op Eisenwarenmesse met nieuwe oplossingen en assortimenten voor retail

Van 3 tot 6 maart staat Fetim Group op de Eisenwarenmesse in Keulen. Op deze International Hardware Fair worden nieuwe retail-oplossingen en assortimenten gepresenteerd van de merken Haceka, Sanivesk, Duraline en Pekodom.

Martijn Schönfeld, Product Manager bij Fetim Group: "Op de Eisenwarenmesse tonen we niet alleen nieuwe producten, maar ook onze passie voor innovatie en duurzaamheid. De toegevoegde waarde van Fetim Group is zichtbaar in alle facetten van onze werkzaamheden. Wij ontzorgen onze partners en eindgebruikers in de gehele keten: van productconcept en -ontwerp tot in het Retail schap. We kijken ernaar uit om bezoekers te inspireren met onze nieuwste collecties.”



Haceka
Haceka viert dit jaar haar 100-jarig bestaan met de lancering van spiksplinternieuwe Haceka productseries. De series combineren traditie met de laatste trends en geven de badkamer een unieke touch. Haceka biedt talloze mogelijkheden en een groot assortiment. De complete badkameroplossing vind je bij Haceka.

Sanivesk
Sanivesk biedt betrouwbare materialen en gereedschappen voor zorgeloze installaties van verwarming, ventilatie en sanitair. Sanivesk ondersteunt de handige doe-het-zelvers met klustips en -adviezen voor een gegarandeerd betrouwbaar eindresultaat.

Duraline
Duraline introduceert een nieuw assortiment aan wandplanken en wanddecoratie, gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout. Op de beurs kom je meer te weten over deze duurzame keuzes en maak kennis met de nieuwe series. Duraline wil de opbergwereld voorzien van duurzame en kwalitatief hoogstaande alternatieven, gemaakt voor een zorgeloze toekomst.

Pekodom
Het merk Pekodom presenteert creatieve wandplanken, gemaakt van massief essenhout, en passend in ieder interieur. Ook deze wandaccessoires zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout. Een combinatie van design en duurzaamheid, gecreëerd voor een milieuvriendelijke toekomst.

Fetim Group is te vinden in Hal 11.1 bij stand K-101.

Meer informatie:
Fetim Group
Abram Dudok van Heelstraat 4
1096 BE Amsterdam
+31 (0)20 58 05 333
info@fetimgroup.com
www.fetimgroup.com

Publicatiedatum: