Holland Haag B.V. uit Waddinxveen, de aanbieder van toonaangevende raamdecoratie onder de merken Cachet, Cosi en Catch by Holland Haag, en Woko gordijnatelier uit Zwolle, specialisten op het gebied van confectie, bundelen de krachten.

Onze branche kenmerkt zich steeds meer door ketenintegratie. Daar waar men in het verleden stof kocht bij de groothandel en deze liet maken bij het atelier om de hoek, komen er steeds meer totaalaanbieders van gordijnen. In 2011 is Holland Haag B.V. dan ook al begonnen met het leveren van geconfectioneerde gordijnen in nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde ateliers. Deze samenwerkingsverbanden zullen ook in de toekomst blijven bestaan. Het is echter voor Holland Haag B.V. een logische stap om de confectie voor een deel ook in eigen beheer te gaan aanbieden. Hierdoor kan zij nog beter inspelen op de wensen van de markt, met betrekking tot kwaliteit en snelheid bij leveringen.

Woko staat bekend als een toonaangevend atelier, dat gebruik maakt van de allernieuwste technieken. Onder de bezielende leiding van de gebroeders Wonnink, is dit bedrijf in ruim 45 jaar uitgegroeid tot een van de beste ateliers van Nederland. De gebroeders Wonnink willen de continuïteit van dit mooie bedrijf waarborgen en zijn daarom de samenwerking met Holland Haag aangegaan. Holland Haag neemt 100% van de aandelen over en de broers zullen met veel plezier nog lange tijd betrokken en werkzaam blijven bij Woko. Zo leert Holland Haag nog beter de kneepjes van dit mooie vak en blijft Woko ook in de toekomst een gerenommeerde partner voor confectie voor al haar klanten.

Holland Haag en Woko passen wat betreft bedrijfscultuur perfect bij elkaar. Beide bedrijven gaan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en lange termijn relaties met hun klanten. Deze samenwerking kan daarom zowel voor de klanten van Holland Haag als van Woko alleen maar voordelen bieden. Beide bedrijven blijven vanuit hun huidige locaties de markt bedienen.Meer informatie:
Holland Haag
+31 (0)182 569 600
info@hollandhaag.nl
www.hollandhaag.nl

Woko
www.woko.nl