Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor een eigentijdse stijl

De Ploeg introduceert nieuwe meubelstoffen

De Ploeg staat al jaren voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Het bedrijf voegt nieuwe stoffen toe aan haar collectie, met Taro, Nuvola, en Mida als de nieuwste pronkstukken. Ontworpen om hedendaagse woonruimtes te verfraaien, bieden deze stoffen zowel stijl als functionaliteit.

Taro - Hedendaags en dynamisch Taro belichaamt een moderne interpretatie van een zware wolblend meubelstof. Het gebruik van een melange aan vezelkleuren, vooral met een groot aandeel wol, creëert een stof met een zachte, dynamische uitstraling. Met een uitgebreid kleurenpalet, variërend van warme retro tinten tot zachte natuurlijke kleuren, biedt Taro veelzijdigheid in design. De rekbaarheid van de stof zorgt voor een perfect stoffeerresultaat, en met een Martindale score van 100.000 staat duurzaamheid voorop.

Nuvola - Zachte Luxe in Bouclé Nuvola is een ultra-zachte, exclusieve bouclé die een wolkachtig, luchtig gevoel geeft, wat de naam rechtvaardigt, wat 'wolk' betekent in het Italiaans. Ondanks de zachtheid is Nuvola uiterst sterk en robuust, met een Martindale score van 100.000 voor langdurig gebruik. De kleuren, gekozen in duotonen, versterken het 3D-effect van de stof en voegen een vleugje luxe toe aan elk interieur.

Mida - Betaalbare Duurzaamheid Mida biedt een betaalbare kwaliteit gemaakt van gerecyclede vezels, met een grove, onregelmatige natuurlijke garenlook. Het spannende contrast in het onregelmatige garen, gecombineerd met verfijnde vezelkleuren, creëert een uniek textuurbeeld. Met 19 beschikbare kleurstellingen is Mida gemakkelijk toepasbaar in diverse interieurstijlen.

Deze nieuwe toevoegingen aan de De Ploeg-collectie beloven niet alleen stijl en comfort, maar ook duurzaamheid en veelzijdigheid voor elk interieur. Laat uw woonruimte tot leven komen met de prachtige ontwerpen van Taro, Nuvola, en Mida.


Publicatiedatum: