2024 is voor ADO Goldkante gestart met een opmerkelijke vernieuwing, met als hoogtepunt een verfrissende facelift van het logo. "In deze nieuwe fase komt de collectie van ADO Goldkante naar voren als een perfecte samensmelting van functionaliteit en stijl, gekenmerkt door eenvoudige schoonheid, minimalistische ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals satijn, voile en grof geweven stoffen in natuurlijke tinten."

Randolf van Kuik, Managing Director Netherlands bij ADO Goldkante, benadrukt dat de collectie een verschuiving laat zien naar meer nadruk op natuurlijke vezels, gerecyclede materialen en Europese oorsprong, zonder in te boeten aan de vertrouwde kwaliteit en duurzaamheid waar ADO om bekend staat.

Enkele opvallende hoogtepunten in de nieuwe collectie zijn onder andere de iconische VOILE-stof, die nu verkrijgbaar is in een uitgebreid kleurenpalet met brandvertragende eigenschappen. Een andere opvallende toevoeging is de COTTON CLUB bekledingsstof, vervaardigd uit gerecyclede materialen en beschikbaar in trendy kleuren en levendige strepen. Daarnaast brengt de nieuwe EASY LINEN decorstof een natuurlijke touch naar de collectie.

Of je nu de voorkeur geeft aan bloemige prints, klassieke strepen of geometrische patronen, de stoffen van ADO brengen vitaliteit in elk interieur. Van ingetogen natuurlijke tinten tot levendige zomerkleuren, de ADO collectie belooft frisheid en stijl in elke ruimte.|

Wil je de vernieuwde collectie zelf ervaren? Bezoek dan de showroom in het ETC Design Center Culemborg, waar de stoffen van ADO Goldkante te bewonderen zijn.

Meer informatie:
Zimmer+Rohde GmbH
Randolf van Kuik
r.vankuik@zimmer-rohde.com

Showroom:
ETC Design Center
Culemborg
www.ado-goldkante.com
www.zimmer-rohde.com
www.artline.de