Bezoekers van de website van Creative Lab Amsterdam treffen op de landingspagina het volgende bericht aan: 'Er wordt aan onze website gewerkt, waardoor het niet mogelijk is om een order te plaatsen. We houden je op de hoogte.'

Naar alle waarschijnlijkheid heeft het er mee te maken dat het bedrijf, handelend onder Creative Lab Amsterdam en Postable Papergoods, door de rechtbank Amsterdam in staat van faillissement is verklaard. De heer Beerepoot is aangesteld als curator.Creative Lab Amsterdam is in 2016 gestart. De uitgebreide collectie met onder meer oogstrelend behang, notebooks en wenskaarten heeft een unieke signatuur. Het bedrijf richt zich op originele designs, elegante prints, kleuren en creatieve printtechnieken. Door de jaren heen heeft Creative Lab Amsterdam met grote namen samen mogen werken. Zo hebben ze bijvoorbeeld modern behang gemaakt van oude meesters uit het Rijksmuseum.

De laatste jaren zijn een uitdaging geweest. Eerst coronaperiode waarbij het hele bedrijfsmodel omgegooid moest worden en daarna de oorlog in de Oekraïne met de stijgende energie-en materiaalprijzen en hoge inflatie. "Niets is zoals het geweest is. Het maakt ons werk een spannende roller-coaster, waar wij als suckers voor uitdagingen van kunnen genieten", zeggen de oprichters van Creative Lab Amsterdam op de website.

Meer informatie:
Creative Lab Amsterdam
Weteringstraat 36
1017 SP Amsterdam
www.creativelabamsterdam.com